thumbnail image

Tu nauczysz się słyszeć to, co między słowami.

  • DLACZEGO SŁUCHANIE?
  • WARSZTATY
  • KONSULTACJE
  • OFERTA DLA FIRM
  • KURSY ONLINE
    • Ćwiczenia ze słuchania
    • Chcę Cię Usłyszeć!
    • Sztuka Słuchania Klientów
    • Kurs Online- Sztuka Słuchania
  • BLOG
  • WIĘCEJ...
    • KONTAKT
    • NEWSLETTER
  • Sklep
  • DLACZEGO SŁUCHANIE?
  • WARSZTATY
  • KONSULTACJE
  • OFERTA DLA FIRM
  • KURSY ONLINE
    • Ćwiczenia ze słuchania
    • Chcę Cię Usłyszeć!
    • Sztuka Słuchania Klientów
    • Kurs Online- Sztuka Słuchania
  • BLOG
  • WIĘCEJ...
    • KONTAKT
    • NEWSLETTER
  • Search
    • Blog

      Trochę inspiracji na temat słuchania

      Idzie Nowe!
      2020年11月20日
      Noszę się z tym zamiarem już pewnie ponad rok, teraz nadszedł czas. Od kilku tygodni pracuję w wolnych chwilach nad podcastem „Sztuka Słuchania”. Przyznam, że ostatecznym argumentem do rozpoczęcia prac były Słowa Marka Jankowskiego z Małej Wielkiej Firmy, który powiedział, że jednym z efektów...
      Dwie sceny z życia
      2020年6月12日 · 2
      Scena pierwsza Obiad. Dość stresujący - chwilę temu jakaś kłótnia pomiędzy dziećmi, najmłodszy płacze. My z Ulą próbujemy ogarnąć chaos. Ja przygotowuje jedzenie Jankowi, Ula - Sarce. Wtem pada z ust Janka pytanie: - a Sarce też Ty robiłeś obiad? - nie, Sarce robi mama. Trzy sekundy ciszy. A...
      Jaki ketchup jest najlepszy?
      2020年5月14日
      No właśnie. W naszym wiejskim sklepie jest ich do wyboru kilka. W markecie - pewnie kilkadziesiąt. Który jest najlepszy? Nie ma takiego. Nie ma najlepszego ketchupu, masła, chleba, samochodu, komputera, telefonu.   Majonez jest, ale to inna kwestia. Keczupu nie ma. I nie ma tez takiego,...
      More Posts
    • Facebook

      Więcej inspiracji znajdziesz też tutaj:

    Krzysztof Głowacki - Sztuka Słuchania - - Regulamin - Polityka Prywatności - Polityka Cookies - 2019

      Home
      Zadzwoń
      Napisz
    All Posts
    ×
    Cookie Use
    We use cookies to ensure a smooth browsing experience. By continuing we assume you accept the use of cookies.
    Learn More